Sie sind hier: Startseite INRES-Gartenbauwissenschaft Publikationen Weitere Publikationen

2017

weitere Publikationen 2017

Balliu, A.; Marsić, N.K.; Gruda, N. (2017). Seedling production. Chapter 6 of Part II, pp. 189-206. In; "Good Agricultural Practices for greenhouse vegetable production in the South East European countries - Principles for sustainable intensification of smallholder farms." FAO Plant Production and Protection Paper 230. Eds. W. Baudoin, A. Nersisyan, A. Shamilov, A. Hodder, D. Gutierrez, S. de Pascale, S. Nicola, N. Gruda, L. Urban, and J. Tanny. ISBN 978-92-5-109622-2, 428 pp.

Baudoin, W.; Nersisyan, A.; Shamilov, A.; Hodder, A.; Gutierrez, D.; de Pascale, S.; Nicola, S.; Gruda, N.; Urban, L.; Tanny, J. (2017). Good Agricultural Practices for greenhouse vegetable production in the South East European countries - Principles for sustainable intensification of smallholder farms. FAO Plant Production and Protection Paper 230. ISBN 978-92-5-109622-2. FAO 2017, 428 pp (www.researchgate.net/publication/317042928).

Blanke, M.M.; Lang, G.A.; Meland, M. (2017). Orchard microclimate modification. Chapter 11, The Cherry Book: Botany, Production and Uses. (Quero-Garcia, J. et al. Hrsg.). CABI Wallingford, Oxford, UK, 244-268 (ISBN-13: 978 1 78064 837 8).

Fiebig, A.; Blanke, M. (2017). Zitierst du mich – zitier‘ ich dich. In: Bundesverband der Hochschulabsolventen/Ingenieure Gartenbau und Landschaftsarchitektur e.V., Deutsche Gartenbauwissenschaftliche Gesellschaft e.V. (Hrsg.). 51. Gartenbauwissenschaftliche Jahrestagung "Der Beitrag gartenbaulicher Produkte zur Ernährung und Gesundheit", Kurzfassung der Vorträge und Poster, 1.-4. März 2017, Osnabrück, BHGL-Schriftenreihe Band 32, 18.

Groher, T.; Schmittgen, S.; Hunsche, M.; Noga, G (2017). Nicht destruktive Erfassung des Reifeverlaufes und qualitätsbestimmender Inhaltsstoffe in Tomatenfrüchten. In: Bundesverband der Hochschulabsolventen/Ingenieure Gartenbau und Landschaftsarchitektur e.V., Deutsche Gartenbauwissenschaftliche Gesellschaft e.V. (Hrsg.). 51. Gartenbauwissenschaftliche Jahrestagung "Der Beitrag gartenbaulicher Produkte zur Ernährung und Gesundheit", Kurzfassung der Vorträge und Poster, 1.-4. März 2017, Osnabrück, BHGL-Schriftenreihe Band 32, 42.

Gruda, N.; Popsimonova, G. (2017). Current situation and future trends of protected cultivation in South East Europe. Chapter 2 of Part I. pp. 17-26. In: "Good Agricultural Practices for greenhouse vegetable production in the South East European countries - Principles for sustainable intensification of smallholder farms." FAO Plant Production and Protection Paper 230. Eds. W. Baudoin, A. Nersisyan, A. Shamilov, A. Hodder, D. Gutierrez, S. de Pascale, S. Nicola, N. Gruda, L. Urban, and J. Tanny. ISBN 978-92-5-109622-2, 428 pp.

Gruda, N., Sallaku, G.; Balliu, A. (2017). Cucumber. Chapter 7 of Part II, 287-300. In: "Good Agricultural Practices for greenhouse vegetable production in the South East European countries - Principles for sustainable intensification of smallholder farms." FAO Plant Production and Protection Paper 230. Eds. W. Baudoin, A. Nersisyan, A. Shamilov, A. Hodder, D. Gutierrez, S. de Pascale, S. Nicola, N. Gruda, L. Urban, and J. Tanny. ISBN 978-92-5-109622-2, 428 pp.

Gruda, N.; A. Shundi, A. (2017). Horticulture: an encyclopedic view. (In Al, Lat, and Eng), ISBN: 978-9928-237-08-8. Adel Co. 1, 846 pp.

Hillmann, L.; Kaufmann, H.; Kunz, A.; Luedeling, E.; Blanke, M. (2017). Chilling (Wirkung von Winterkälte bei Obstgehölzen) – eine Herausforderung für den Obstbau in der Zukunft. In: Bundesverband der Hochschulabsolventen/Ingenieure Gartenbau und Landschaftsarchitektur e.V., Deutsche Gartenbauwissenschaftliche Gesellschaft e.V. (Hrsg.). 51. Gartenbauwissenschaftliche Jahrestagung " Der Beitrag gartenbaulicher Produkte zur Ernährung und Gesundheit", Kurzfassung der Vorträge und Poster, 1.-4. März 2017, Osnabrück, BHGL-Schriftenreihe Band 32, 71-72.

Pariyar, S.; Hunsche, M.; Jacob, F.; Schwaneberg, U.; Noga, G. (2017). An innovative approach to improve rainfastness and phytotoxicity of foliar- applied products in horticulture. In: Bundesverband der Hochschulabsolventen/Ingenieure Gartenbau und Landschaftsarchitektur e.V., Deutsche Gartenbauwissenschaftliche Gesellschaft e.V. (Hrsg.). 51. Gartenbauwissenschaftliche Jahrestagung "Der Beitrag gartenbaulicher Produkte zur Ernährung und Gesundheit", Kurzfassung der Vorträge und Poster, 1.-4. März 2017, Osnabrück, BHGL-Schriftenreihe Band 32, 33.

Popsimonova, G.; Benko, B.; Karic, L.; Gruda, N. (2017). Production systems: integrated and organic production, and soilless culture. Chapter 7 of Part II, 207-226. In: "Good Agricultural Practices for greenhouse vegetable production in the South East European countries - Principles for sustainable intensification of smallholder farms." FAO Plant Production and Protection Paper 230. Eds. W. Baudoin, A. Nersisyan, A. Shamilov, A. Hodder, D. Gutierrez, S. de Pascale, S. Nicola, N. Gruda, L. Urban, and J. Tanny. ISBN 978-92-5-109622-2, 428 pp.

Schmittgen, S.; Groher, T.; Hunsche, M.; Noga, G. (2017). Akkumulation von gesundheitsfördernden Sekundärmetaboliten in Tomatenblättern unter optimierten Stressbedingungen. In: Bundesverband der Hochschulabsolventen/Ingenieure Gartenbau und Landschaftsarchitektur e.V., Deutsche Gartenbauwissenschaftliche Gesellschaft e.V. (Hrsg.). 51. Gartenbauwissenschaftliche Jahrestagung "Der Beitrag gartenbaulicher Produkte zur Ernährung und Gesundheit", Kurzfassung der Vorträge und Poster, 1.-4. März 2017, Osnabrück, BHGL-Schriftenreihe Band 32, 43.

Artikelaktionen